Optika bemutatkozás

Optikánk Mosonmagyaróváron az első hivatalos Leica Eyecare Optika és Szemészet. A Leica márkanév, mint német prémium kamera- és objektív gyártó lehet ismerős.

Természetesen ez a szemüveglencséik esetében sincs másképp, a tökéletesre törekszenek.

Emellett természetesen más gyártók lencséi is megtalálhatók választékunkban (bővebben a Termékeink / Szemüveglencsék oldalon olvashatnak).

Egyedülálló árukészlettel, és a mai legmodernebb gépparkkal felszerelve dolgozunk azért, hogy látással kapcsolatos problémáira megoldást találjunk.

Szüksége lenne szemész orvos általi vizsgálatra, de szeretné elkerülni a hosszú várakozási időt a szakrendelőben? Akkor jelentkezzen be hozzánk! Legmodernebb gépparkkal, dr. Haraszti Judit szemész szakorvos vizsgál a győri üzletünkben, aki felnőtt- és gyermek szemészettel is foglalkozik.

Amennyiben nincs szükség szemészeti vizsgálatra, akkor  a doktornő mellett lehetőség van optometristáinkhoz is bejelentkezni, ők a szemüveg elkészítéséhez szükséges dioptria kimérésének szakemberei.

Mosonmagyaróváron 3 helyen és Győrben a sétálóutcában találnak meg minket. Emellett pedig autóval, biciklivel is érkezhetnek hozzánk.

Galéria

Helyszíneink

Mosonmagyóvár - Iroda, központ:
Magyar u.17.
Mosonmagyaróvár:
Magyar u.25.
Mosonmagyaróvár - Galéria Center:
Királyhidai u. 67.
Győr:
Baross Gábor 15.

Bankkártya
elfogadóhely

SZÉP kártya
elfogadóhely

Egészségpénztári kártya elfogadóhely